NIEUWS

 

Vrijdag 3 mei is de eerste peuter-kleutermiddag weer bij ons.Klik op  Peuter-kleutermiddag voor meer info

 

We stoppen vanaf 1 januari 2019 met het geven van kinderfeestjes. Het is voor ons niet meer te combineren met de rijlessen. 

 

 

OPEN DAG

Op 8 juli 2018 houden we een open dag. Meer informatie volgt nog

 

ONDERLINGE WEDSTRIJDEN

Op 27 mei houden we onze eerste onderlinge wedstrijd voor dit jaar. Meer informatie onder kopje activiteiten

 

SPRINGBAK

Ook gaan we een springbak aanleggen waar het hele jaar een springconcours klaar staat. We  gaan hier gebruik van maken tijdens de lessen maar we stellen het parcours ook open voor mensen van buitenaf.

 

CROSSBAAN

We gaan achter op ons terrein een crossbaan aanlegen met hindernissen zoals een waterbak, een brug en nog meer obstakels. Zo kunnen we tijdens de lessen ook kennismaken met andere takken van de paardensport. Maar ook gaan we speciale lessen geven met behulp van de crossbaan. De hindernissen worden laagdrempelig zodat het voor iedereen toegankelijk is. Ook voor mensen van buitenaf gaan we de baan openstellen tegen een kleine vergoeding. Hou onze website of fb pagina in de gaten over de vorderingen.

PEUTER EN KLEUTER LESSEN

In het voorjaar van 2018 gaan we starten met peuter en kleuterlessen. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje mogelijkheden

NIEUWE ACTIVITEIT 1

In het voorjaar van 2018 gaan we starten met iets nieuws, nl het Talenten Team Altura. Dit is bedoeld voor onze leerlingen die verder willen komen in de paardensport en (fanatiek) wedstrijden willen rijden. Meer weten zie kopje: Talenten Team Altura.

NIEUWE ACTIVITEIT 2

Ook gaan we starten met Talenten Training Altura, dit is bedoeld voor de leerlingen die wel verder willen komen maar dan zonder wedstrijden. Voor meer informatie; zie kopje mgelijkheden en dan Talenten Training Altura.

NIEUWE ACTIVITEIT 3

Verder staan er nog een aantal activiteiten op de planning oa een poets -en opzadelcursus en speel je spel. Meer hierover kunt u vinden onder het kopje activiteitenagenda. En ook starten we met een aantal nieuwe lessen; angstbegeleiding, zitlessen, grondwerk meer hierover zie kopje mogelijkheden.