Voor de wat grotere kinderen en de volwassenen hebben we ook grotere pony's en paarden staan.Deze pony's en paarden lopen bij ons in de lessen samen met de shetlanders maar gaan ook mee op buitenrit of worden ingezet voor privelessen.

Amity's Paisley, roepnaam Paisley. Paisley is een welhs merrie, a pony. Paisley wordt ingezet bij de kinderlessen

Moonlight, welhs B. Moonlight wordt ook ingezet in de lessen. Moon is de zoon van Paisley

Willem is een jonge ruin die ingezet wordt bij de kinderlessen. Hij vindt alles leuk en is dan ook erg braaf. Soms door zijn jonge leeftijd een beetje ondeugend. Ook Willem kan erg goed springen

Happy is een B Welsh ruin. Happy wordt ook bij de gevorderde lessen ingezet. Happy kan soms best pittig zijn onder het zadel

Dit is Binky. Binky is een ontzettende brave ruin die voornamelijk ingezet wordt bij de beginnende ruitertjes

Vinca is een ontzettende brave merrie die wordt ingezet bij de beginnende ruiters. Maar ook de gevorderde ruiters kunnen nog veel van haar leren. Ze kan ook erg goed springen.

Jerika is een fjordenmerrie (D pony) en ze wordt bij ons ingezet voor de volwassen lessen en de kinderlessen. Jerika is braaf onder het zadel.

Aike is een hele brave fjord die zowel door kinderen als volwassenen te rijden is. Of je nu wel of niet kunt rijden. Op buitenrit is hij super betrouwbaar.

Blaze is het vriendje van Aike. Blaze wordt alleen ingezet bij de gevorderde lessen.