Shetlandercentrum Altura: het adres voor verschillende activiteiten met Shetlanders, grotere pony's en paarden voor kinderen en volwassenen.

Waarom Shetlandercentrum Altura? Wij zitten al meer dan 20 jaar in het vak en hebben ontzettende lieve Shetlanders, pony's en paarden lopen die heel graag geknuffeld, gepoetst en bereden willen worden. Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf voor stagaires

 

Op een manege kunnen de kinderen vaak pas op les als ze 7 jaar zijn. Bij ons kunnen ze terecht voor lessen als ze 4 jaar zijn. Ze leren bij ons niet alleen ponyrijden maar ook het poetsen, opzadelen en de omgang met de pony. Wij geven de lessen in kleine groepjes, nooit meer dan 6 kinderen. Ook voor peuters en kleuters hebben we leuke activiteiten, oa de peuter/kleuter lessen.

Kinderen met een beperking of handicap kunnen ook bij ons komen rijden.Onze pony's zijn hier zeer geschikt voor. De kinderen kunnen poetsen of even heerlijk knuffelen en natuurlijk ponyrijden. Het omgaan met pony's en erop rijden is goed voor de motoriek en voor veel kinderen is het rustgevend.

Maar ook volwassenen kunnen bij ons terecht, we geven privelessen / groepslessen maar ook moeder-dochter / moeder-zoon lessen maar dit kan natuurlijk ook een vader zijn, opa, oma, enz.. Ook geven we angstbegeleiding aan zowel volwassenen als kinderen.

Kortom; vele mogelijkheden bij Shetlandercentrum Altura

 

Uiteraard worden alle lessen gegeven door een gediplomeerde instructrice.

 

Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat uw kind plezier heeft met de pony’s!!